Uret var det sidste jeg manglede

By:

Jeg er en person, der går utrolig meget op i mode, og derfor er jeg naturligvis ude i utrolig god tid, når det kommer til at gøre min sommergarderobe klar. Jeg har allerede købt alt ind, når det kommer til tøj og sko. Denne sommer har jeg købt en del skjorter ind, da jeg for det første synes, at skjorter er dejlige at have på, men derudover mener jeg bare, at det passer super godt, når solen hænger højt på himlen. Selvfølgelig har jeg også nogle sommerkjoler klar, men det sidste der mangler i mit garderobeskab, er et flot og elegant ur.

Mit valg faldt på Marc Jacobs

Det kan virkelig være en hård omgang, når det rette ur skal findes. Rundt om på markedet er der utrolig mange valgmuligheder, og det tog mig lige lidt tid, før jeg fandt lige det ur, der passede til det tøj, som var blevet købt ind til sommergarderoben. Dog fandt jeg endelig noget, der tiltrak mig, og mærket jeg faldt pladask for, var Marc Jacobs. Alt hvad denne designer rører ved, bliver til en enorm succes, og det gælder ligeledes alle de ure, som han har skabt. Disse ure er minimalistiske, og de kan derfor bruges til hverdagstøjet, men ligeledes kan de bruges til festen, og et sådant ur kunne jeg godt bruge.

Her fandt jeg mit ur

Der er flere steder, hvor det er muligt at finde Marc Jacobs ure. Dog havde jeg ikke overskud til at løbe fra butik til butik, og jeg ville gerne bare have et stort udvalg, så der var lidt at vælge imellem. Jeg fandt til sidst en hjemmeside, der hed designerure.dk, og de havde et enormt udvalg, og så var alle deres produkter på et prisleje, hvor jeg kunne være med, uden at min sparegris skulle ødelægges. Skal du selv bruge et nyt ur, er det med at smutte en tur forbi dem.

Posted in: Marc Jacobs