Uret som statement

By:

Uret har rykket sig fra at være et kronometer med en funktion til i dag at være en del af tilbehøret til tøj som ethvert andet smykke. Jeg har indset det for længe siden, og ure i dag er et udstyrsstykke med krystaller, design i særklasse og med sjove features, som passer til det meste af det tøj, som du bruger i hverdagen eller ved festlige lejligheder.

 

Den nye stil

 

Efter at have tjent mig trofast i mange år, så gav mit gamle ur op, og det kunne ikke længere betale sig at reparere det. Så nu skulle jeg ud på markedet og finde et ur, som ville være mig.

Jeg kiggede meget rundt, og der er mange, som i dag producerer ure, alt fra digitale ure til 30 kroner til dem, som koster mere, end jeg har stående på min pensionsopsparing.

Jeg kiggede hos min lokale urmager og rundt på nettet, men jeg måtte ærligt indrømme, at det virkelig er en jungle, og at det er uoverskueligt.

Jeg blev ved med at vende tilbage til designerure.dk og specielt til DKNY-urene, ure som godt kunne ligne et smykke til en million. Find dit helt eget DKNY-ur her.

 

Det svære valg

 

Efter meget moden overvejelse så kom jeg frem til, at der var mindst et af DKNY-urene, som var et godt valg, et ur som ville passe til enhver situation, et ur som var dejligt feminint, og som var holdt helt i sølv. På designerure.dk er der ingen tvivl om, at de går langt for at gøre kunderne tilfredse. Priserne er gode og den gratis levering, som sker hurtigt, er kun med til at give et generelt billede af kompetence og professionalisme.

Det store udvalg og det faktum, at der på hjemmesiden står en masse om de enkelte ure og en rigtig god generel oplysning om alt fra refunderinger til leveringer, giver mig som kunde en ro, når jeg handler.

Posted in: DKNY