Ure fra DKNY – smukke og elegante

By:

Jeg er en stor tilhænger af at være velklædt til hverdag og til fest – og med velklædt mener jeg ikke nødvendigvis neutral og kedelig. Jeg elsker at sammensætte forskellige stilarter og genrer inden for beklædning, accessoires og sko i en mangfoldighed af kombinations muligheder, og det kan sagtens gøres uden at virke smagløst. Det har selvfølgelig krævet års øvelse og et godt øje for farver, mønstre, stoffets tekstur og denne enkelte beklædningsgenstands snit. “Du ligner en lappenskrædder”, plejede min mor at sige, når jeg fuldkommen uden kritik kastede det ene stykke tøj oven på det andet uden at skele til hvordan de enkelte dele spillede sammen som en helhed. De tider er forbi, og mine kombinationer er mere forfinede nu, hvor jeg er blevet voksen og følsom.

Til det rette outfit kræves selvfølgelig også det rette tilbehør – ure, halskæder, ørenringe, armbånd, handsker, sko osv – og netop hér går jeg altid efter det mere klassiske. Med et smukt ur fra DKNY går jeg sjældent galt i byen. Den strømlinede enkelthed og elegante tidløshed i ure fra DKNY gør dem særdeles velegnede til såvel den mere farvestrålende fest couture som det stilrene corporate look, de fleste vil foretrække til kontoret – de kan simpelt hen gå sammen med alt! Ure fra DKNY afspejler designerens på samme tid innovative og klassiske stil, som går igen i samtlige designelementer, fra jeans til tasker. Samtlige ure er udført i kvalitetsmaterialer og kan derfor være din tro følgesvend i mange, mange år.

Når du køber DKNY ure fra designerure.dk, er du sikker på at få en tryg og sikker handel samt den bedst tænkelige service. Dit DKNY ur er afbildet præcist som det fremstår, og du risikerer ikke at modtage en beskadigede vare. Du har naturligvis fjorten dages fuld fortrydelsesret på dit køb, og en garanti som sikrer dig mod defekter.

 

Posted in: DKNY