Til manden/kvinden som har alt

By:

Hvor mange gange har jeg ikke stået og ønsket, jeg kunne finde den perfekte gave til et af de mennesker, som står mig nær og som fortjener en særlig gave. Det kan jeg nu, for jeg har fundet urene, som passer til alle, og som aldrig skuffer. Daniel Wellington fra Designerure.

Giv en speciel gave

Til de store mærkedage kræver det en stor gave, men store gaver kan, som bekendt, godt komme i små æsker. Jeg har de sidste par gange valgt at give et Daniel Wellington-ur i gave. Urene er klassiske og moderne på en gang. De er minimalistiske i deres design, men alligevel skiller de sig alle ud med at have mindre finurlige detaljer, som gør dem unikke. Hos alle, jeg har givet et af disse smukke ure, har der været en udelt begejstring fra modtagerne, og de andre gæster har været lige så begejstrede. Så der er jo ingen grund til at ændre ved den procedure, der er jo mange blandt det store sortiment, som designerure har i deres sortiment – du kan finde det her: http://www.designerure.dk/shop/frontpage.html

Når du giver noget så enkelt

Når man vil give et ur i gave, så er det med at kende modtagerens smag godt og være sikker i sin sag. Jeg har dog ikke været i tvivl om, at urene fra Designerure og designeren Daniel Wellington ville falde i modtagerens smag, og skal det alligevel byttes, så er det bestemt ikke noget problem hos Designerure. Alt hos dem foregår med et smil, om det er den gratis forsendelse, ombytning, hjælp til valg af ure, alt sker med den største selvfølgelighed. Noget som er meget unikt for tiden i dag. Jeg ved, det ikke er sidste gang, jeg har givet et Daniel Wellington-ur i gave, for designet passer til mange og til enhver situation. Den enkle, klassiske stil på urene krydret med små finurlige elementer af moderne design er tiltalende og elegant, moderne og klassisk.