Svensk ur til billige penge

By:

 

De fleste har nok hørt om urmærket Daniel Wellington, men de færreste ved at brandet kun har eksisteret i knap seks år, hvilket næsten er svært at tro, når man tænker på hvor stort et brand de har formået at opbygge på så kort tid. I dag ser man urene alle vegne, hos både mænd og kvinder, og man forstår udmærket brandets popularitet når man tager det smukke design og de billige priser i betragtning.

Urene koster i omegnen af 1.000 kroner, hvilket gør at stort set alle kan være med.

Manden bag er svenske Filip Tysander, og han stiftede virksomheden tilbage i 2011, efter at være blevet inspireret af en mand han mødte på en tur til England. Manden bar et Rolex ur, men havde skiftet den klassiske rem ud med en af nylon. En kombination men meget sjælendt ser, og en kombination som Filip forelskede sig i. Han blev ganske enkelt så inspireret af manden, at han valgte at opkalde sit urmærke efter ham.

Smart design

Uret jeg har købt mig, er af modellen Bristol, og måler som alle herremodellerne 40mm i diameter og 6mm på urkassens tykkelse. Alle ure er udført i rustfrit stål, og mit har beholdt det sølvfarvet finish. Viseren er sølvfarvet på hvid skive, og remmen er af læder. Uret er købt på designerure.dk hvor modellen var sat 300 kroner ned, og endte derfor på 1.195 kroner. Jeg valgte at tilkøbe en nylonrem, som jeg har tænkt mig at bruge i sommermånederne. Remmen kostede ca. 250 kroner, og kan let udskiftes af én selv.

Gratis levering fra Designerure.dk

Uret er som sagt købt på designerure.dk, som har et kæmpe udvalg af blandt andet Daniel Wellington ure til både mænd og kvinder. Det var også her, at jeg fandt de bedste priser, og leveringen er tilmed gratis. Virksomheden har desuden en Trustpilot score på 9,6 ud af 10 mulige.