Svensk succes med flotte ure

By:

Siden lanceringen i 2011 har Filip Tysander med sit urmærke Daniel Wellington, opnået kæmpe succes. Det skyldes blandt andet, at han tilbyder et godt ur i et lækkert design, til yderst skarpe priser.

Uret er opkaldt efter en mand, som Filip mødte på en rejse til England. Her mødte han en herre, som bar et flot Rolex ur. Men i stedet for, at have den klassiske lænke, som de fleste bruger, havde manden skiftet det ud med en rem i nylon. Remmen gav uret et mere moderne look til et ellers tidsløst design, og Filip forelskede sig i denne kombination. I stedet for at investerer i et tilsvarende ur, besluttede Filip sig for, at investerer sine penge i at starte sit eget urbrand, med samme designfilosofi, som mandes ur.

Dette måtte siges, at være den helt rigtige beslutning, efter som at urene i dag, sælges i mere end 1 mio. eksemplarer årligt.

Skift mellem et sommer og vinter look

Uret jeg har købt, er af modellen York, og er blandt mærkets mindste modeller med sine blot 26mm i diameter. Som alle modellerne, er urets kasse udført i rustfrit stål, og denne model har beholdt sit sølv finish fra stålet. Den hvide urskive prydes af smukke funklende Swarovski sten, som giver uret et lækkert feminint udtryk.

Remmen som fulgte med er af sort læder, men det smarte ved netop Daniel Wellington urene er, at man selv let kan udskifte remmene til en ny. Jeg har selv overvejet at købe en nylon rem til uret, som giver uret et lækkert sommerlook.

God service og skarpe priser

Uret er som sagt købt på designerure.dk, da det var her jeg fandt det største udvalg af urene til den bedste pris. Jeg sparede 200 kroner på mit ur, så jeg kun betalte 895 kroner i alt. Designerure.dk har en Trustpilot score på 9,6 ud af 10 mulige, så jeg følte mig tryg ved købet.