Svensk minimalistisk design

By:

De fleste kender efterhånden i dag urmærket Daniel Wellington, men de færreste ved, at mærket ikke er meget ældre end 5 år. På blot 5 år har svenske Filip Tysander formået at skabe et kæmpe urbrand, som alene i 2014 blev solgt i mere end 1 mio. eksemplarer.

Filip har selv lagt alle pengene i selskabet, og ejer i dag stadig 100 procent af virksomheden. Urene fås til både mænd og kvinder, og den overordnede designfilosofi er minimalisme. Denne design filosofi er gennemgående i alle mærket modeller, og man er ikke i tvivl når man ser et Daniel Wellington ur.

Modellerne varierer i farver og materialer og fås i størrelserne 26, 34, 36 og 40mm, hvor alle herremodeller er i 40mm. Tykkelsen på urkassen er desuden blot 5-6mm. Remmene varierer i forskellige nuancer af læder og nylon, og så er de desuden super nemme selv at skifte mellem.

Dvs. at man med blot ét ur, men med flere remme, kan få fornemmelsen af at eje mere end ét ur.

Flotte ure

Mit eget Daniel Wellington ur er af modellen York, og måler 40mm, har en urkasse udført i rustfrit stål med et sølvfinish, og en hvid skive med en sølv viser. Remmen er af brun læder, og generelt er uret med klassisk udseende. Jeg bruger mit ur til stort set alle outfits, og jeg overvejer tilmed at købe en ny nylonrem, så det får et mere sommerinspirerede look.

Mest tilfredse kunder i branchen

Uret er købt på Designerure.dk som har et stort udvalg af blandt andre Daniel Wellington ure.Hjemmesiden hvis jeg anbefalet af en kammerat, som selv havde købt et ur derfra. Prisen endte på blot 1.095 kroner med 200 kroner i rabat, og leveringen var gratis. Leveringen tager normalvis 1-2 arbejdsdage. Designerure.dk har desuden en Trustpilot score på 9,6 ud af 10, hvilket giver dem blandt branchens mest tilfredse kunder.