Svensk elegant design

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Daniel Wellington blev grundlagt i 2011, men på trods af sin korte levetid, har virksomheden formået at bygge en seriøs virksomhed op. Alene i 2014 formåede Daniel Wellington at sælge mere end 1 mio. ure. Filip inspiration til at starte urmærket kom fra en engelsk mand han havde mødt på en rejse.

Manden havde et Rolex ur, og i stedet for den klassiske lænke, havde han skiftet den ud med en nylon. Denne kombination af det klassiske og noget moderne, forelskede Filip sig komplet i, og han startede kort tid efter virksomheden Daniel Wellington, som er opkaldt efter manden han lod sig inspirere af.

I dag tilbyder virksomheden et relativt bredt udvalg af ure til både mænd og kvinder, som designmæssigt ligger meget op ad hinanden.

Priser fra under 1.000 kroner

Uret jeg har købt er af modellen Bristol og er som alle deres modeller udført i rustfrit stål. Min model har en sølvfarvet urkasse og viser og urskiven er hvid. Remmen som uret er født med er af brun læder, som er super lækkert til vinterperioderne. Det smarte ved urene er, at man let kan skifte remmene selv, og jeg har tænkt mig, at købe en af Daniel Wellingtons sailorinspireret nylonremme til sommer.

Urene er virkelig blevet populære hos både mænd og kvinder, og det forstår man virkelig godt. Uret jeg har købt på designerure.dk, sparede jeg 300 kroner på, og kostede mig derfor kun 1.195 kroner.

Gratis og hurtig levering

Designerure.dk hvor jeg har købt uret, tilbyder tilmed prisgaranti, så man altid kan være sikker på at kunne få den bedste pris. De har et stort udvalg af Daniel Wellington ure, har gratis levering, og man kan forvente at modtage sin varen inden for 1-2 arbejdsdage. Du kan vælge at dele betalingen af uret op i 24 måneder uden renter eller merbetaling.

Designerure.dk har blandt branchens mest tilfredse kunder, og deres Trustpilot score ligger på 9,6 ud af 10.