Svensk design siden 2011

By:

Urene fra Daniel Wellington er siden de første gang så dagens lys i 2011, blev utrolig populære hos både mænd og kvinder, og det forstår man bestemt godt. Designet er utrolig flot, og så er priserne så gode, at næsten alle kan være med.

Manden bag er svenske Filip Tysander, som efter et møde med en engelsk herre blev så inspireret, at han besluttede sig for at opkalde sit urmærke efter ham. Manden han mødte hed Daniel Wellington, og han bar på et klassisk Rolex ur, men i stedet for at have beholdt den traditionelle rem, så havde han skiftet den ud med en af nylon. Denne kombination forelskede Filip sig komplet i, og da han drog tilbage til Sverige, besluttede han sig for, at stifte et urmærke med samme designfilosofi.

I dag sælger virksomheden mere end 1 mio. ure årligt, og Filip ejer i dag stadig 100 procent af virksomheden.

Cambridge i 40mm

Jeg har selv købt mig et ur fra Daniel Wellington af modellen Cambridge. Uret måler 40mm i diameter, er udført i rustfrit stål og har en hvid skive. Remmen som fulgte med er en nylonrem i farverne blå, hvid og rød. Remmen giver uret et super fedt sommerlook. Ønsker man en mere klassisk rem, kan man uden problemer selv skifte mellem remme. Remmene fra Daniel Wellington koster ca. 250 danske kroner.

Med det stilfulde design, kan man bruge urene til næsten alle anledninger, og jeg fornemmer at uret er af særdeles god kvalitet.

Gratis levering og skarpe priser

Uret er købt på designerure.dk som har et stort udvalg af Daniel Wellington ure. Det store udvalg og gode priser, var grunden til, at jeg købte mit ur der. Jeg sparede 100 kroner på min model, så prisen kom ned i 1.095 kroner. Fragten er tilmed gratis, og man kan forvente at modtage sin vare inden for 1-2 arbejdsdage.

Svensk design siden 2011

By:

Daniel Wellington er efterhånden et urmærke som man ser alle vegne, men hvad de færreste ved er, at urmærket ikke er meget mere end 5 år gammelt. Mærket blev stiftet af Filip Tysander fra Sverige i 2011, og allerede i 2014 nåede de et årligt salg på mere end 1 mio. eksemplarer af urene. Urene bliver med andre ord solgt som varmt brød, og det forstår man godt. Alle urene fra Daniel Wellington har et lækkert design, som udstråler eksklusivitet, og så koster urene kun omkring 1.000 danske kroner.

Filip fik inspirationen til urene, da han på en ferie til England mødte en mand som havde et Rolex ur. Manden havde skiftet den klassiske rem ud med en af nylon. Denne kombination forelskede Filip sig komplet i, og det skulle give ham inspirationen til at starte sit eget brand. Manden han mødte i England er manden som urene er opkaldt efter.

Smart ur til attraktive priser

Jeg har selv købt mig et ur fra Daniel Wellington af modellen Dapper Bristol på hjemmesiden Designerure.dk. Uret er 34mm i diameter og har en tykkelse på 6mm. Uret er blandt deres mere klassiske med romertal, hvid skive, dato, blå viser, rosenguldsfarve urkasse og en rem af brun læder. Jeg går normalt ikke med særlig mange smykker, men jeg bruger mit ur hver dag, og jeg føler at uret er af virkelig god kvalitet, hvilket jeg sætter pris på. Uret kan bruges til alle anledninger, og ønsker man at pifte det en smule op, kan man nemt selv udskifte remmen til noget mere morderne i form af en nylonrem.

Gratis levering og god service

Uret er som sagt købt på designerure.dk som har et stort udvalg af urene til gode priser. Jeg sparede 200 kroner på mit ur, så det kom ned i 1.195 kroner, og fragten var tilmed gratis. Man kan forvente at modtage sin vare inden for 2 arbejdsdage.