Spændende og elegante ure fra Marc Jacobs hos designerure.dk

By:

Marc Jacobs har altid i min bevidsthed stået for det hotteste inden for mode og couture. Jeg har været kæmpe fan, lige så længe jeg kan huske tilbage – og da jeg for min første rigtige månedsløn investerede i en Marc Jacobs taske, som var det første jeg rigtigt ejede fra designeren, var min lykke gjort! Tasken har jeg stadig, for som med så meget andet kvalitets design, er Marc Jacobs’ design noget, der holder i mange år, og faktisk kun bliver bedre og smukkere med alderen.

 

Siden er der kommet mange flere tasker, punge, støvler, bælter og andre accessories fra yndlings designeren til i garderoben. Og senest har jeg fået øjnene op for ure fra Marc Jacobs. Urene er, som resten af Marc Jaobs’ styles, smukke, holdbare, en lille smule frække og selvfølgelig af aller højeste kvalitet. Jeg elsker at kombinere mit tøj og mine accessories på kryds og tværs, og ure fra Marc Jacobs er fantastiske medspillere. Jeg er endnu ikke stødt på et Marc Jacobs ur, som jeg ikke brød mig om, og det kan være svært at vælge, når der skal tilføjes et nyt ur til samlingen.

 

Jeg bruger gerne nettet, når jeg søger inspiration til nye accessories og nyt tøj, og jeg gør ingen undtagelse med ure. Når jeg handler via nettet, er jeg dog opmærksom på, at der skal være tale om en sikker handel, og der skal være tryghed omkring leveringsforholdene – det er jo kostbare varer, vi snakker om! Hos designerure.dk har jeg kun haft positive oplevelser. Det omfattende udvalg af ure fra store og kendte designere er ganske overvældende, og designerure.dk har et udsøgt sortiment af Marc Jacobs ure. Jeg elsker at åbne pakken fra designerure.dk og finde mit Marc Jacobs ur i en elegant gaveæske med ægthedscertifikat og garanti. Det er ren luksus!

Posted in: Marc Jacobs