Seiko ure: her er de fedeste modeller

By:

Seiko ure er særligt kendt for deres fede designs, gode kvalitet og overskuelige priser – specielt hvis du køber dem hos designerure.dk, der er autoriseret forhandler af disse fantastiske ure. Jeg guider dig nu til mine absolut favorit modeller, både til mænd og kvinder. Jeg er personligt vild med ure fra Seiko grundet deres mangeårige historie på markedet, deres kvalitet og teknologi er altid i top og så findes der er ur for enhver smag. Lyder dette som et mærke, du kunne være interesseret i, er det oplagt, at du læser med videre her i artiklen.

De dristige damemodeller

Når det kommer til dameure er jeg særligt fan af de elegante samt maskuline ure, med den semibrede rem lavet i sølv og rosenguld. Nogle af disse modeller er også besat med krystalsten for et feminint udtryk. Jeg synes kontrasten mellem den brede og bombastiske rem og de små krystalsten er fuldstændigt fantastisk, og vil uden tvivl, passe til enhver garderobe. Hvis du er mere til de klassiske ure med læderrem og helt enkle urskiver, kan du også finde disse i det brede sortiment fra Seiko hos deisngure.dk.

De modige mandemodeller

Seiko ure har altid været først på teknologi og de lavede endda også verdens første GPS ur. Derfor kan man være tilbøjelig til at tænke, at ure fra Seikos i højere grad appellerer til mænd, hvilket ikke er sandt. Dog har Seiko utrolig mange fede ure, også de mere modige modeller til mænd – særligt deres limited edition ure, hvor flere farver har fået lov til at bevæge sig ind i urskiven. Du kan også vælge en mere klassisk model eksempelvis deres ’premier’-modeller med læderrem og romertal i urskiven.

Seiko har altså ure til enhver smag, og med deres mange år på markedet, kan du ikke forvente andet end kvalitet, godt design og overkommelige priser.

Posted in: SEIKO ure