Sælger mere end 1 mio. ure årligt

By:

Daniel Wellington er blandt de mest succesfulde urmærke lige for tiden, og man ser urene alle vegne. Man forstår udmærket deres succes, når man ser hvor flotte urene er, og til hvilken prise de sælges for. Manden bag urene er svenske Filip Tysander, som lod sig inspirere til starte sit eget urbrand, efter at have mødt en herre på en tur til England. Herren der er tale om, er ikke mindre end ham som Filip valgte at opkalde sit urbrand efter. Filip mødte Daniel Wellington, og forelskede sig komplet i Daniels armbåndsur, som var et Rolex ur. Men i modsætningen til de mere klassiske urlænker, så havde Daniel skiftet det ud med en smart og moderne rem af nylon. Dette skulle blive inspirationen der skulle til, for at Filip kort tid efter startede sit eget urbrand.

Urmærket blev stiftet i 2011, og allerede i 2014 solgte virksomheden mere end 1 mio. ure årligt.

Elegant og smart design

Jeg har selv købt mig et ur af modellen Cambridge. Uret er et herreur som måler 40mm i diameter. Urkassen er af rustfrit stål og man har valgt af given modellen et rosenguldsfarvet finish. Urskiven er hvid, og remmen som uret er født med er en nylonrem med det franske flags farver. Remmen er med til at give uret et fedt sommerlook, men ønsker man noget mere klassisk, kan man selv let skifte mellem remmene.

Jeg går ikke med andre smykker end et armbåndsur, men jeg er vild med, at jeg kan bruge mit Daniel Wellington ure til næsten alle anledninger.

Stort udvalg til gode priser

Uret er købt på hjemmesiden designerure.dk som har et stort udvalg af Daniel Wellington ure. Jeg sparede knap 150 kroner på mit ur, så jeg endte mig, blot at betale 1.049 kroner. Designerure.dk har fri fragt, og jeg modtog mit ur dagen efter. Hjemmesiden har desuden en Trustpilot score på 9,6.