Sådan vælger du det rigtige ur

By:

Armbåndsuret er blevet en større og større del af modebilledet, og det er faktisk et af mine yndlingsaccessories. Med hvordan vælger man det rigtige ur? Personligt er jeg helt vild med Michael Kors ure, men det er jo ikke ensbetydende med, at alle andre også er det.

Derfor har jeg lavet en lille miniguide til dig, der skal købe nyt ur, så du ved, hvad du skal overveje:

– er du tekniknørd eller ej? Hvis du bare vil have et ur, der virker, så køb et quartz ur; det fungerer på batterier og skal altså ikke trækkes op. Kan du derimod godt lide hele teknikken bag et ur, så kan du overveje et mekanisk ur, som skal trækkes op dagligt.

– overvej hvilke funktioner, du har brug for. Du skal selvfølgelig kunne se, hvad klokken er, men har du også behov for kalender, stopur, tidszoner og andre specielle funktioner?

– hvilken stil har du, og hvordan understreger du den med dit ur? Kig efter i spejlet og vær ærlig overfor dig selv; er du sporty, casual, elegant eller noget helt fjerde? Når du har defineret din stil, så find et ur, der matcher.

– er du til guld, sølv, læder eller stof? I dag bliver ure lavet i et væld af forskellige materialer, så det er om at finde det, der passer bedst til dig og din stil.

Køb uret på nettet

Hvis du vil spare penge på dit nye ur, så køb det på nettet. Her finder du som regel de bedste priser, og du kan bruge al den tid, du har lyst til, inden du beslutter dig. Min favoritshop er designerure.dk, der har et stort udvalg af de mest populære mærker til gode, konkurrencedygtige priser og som altid har fungeret upåklageligt, hvad angår service og levering – og jeg har immervæk købt en del ure efterhånden. Tjek dem ud, og se om ikke du finder lige præcis det ur, der passer til dig og din personlighed.

Posted in: Michael Kors