Nyt brand med kæmpe succes

By:

Daniel Wellington er blandt de mest populære ure på markedet i dag, og det skyldes blandt andet det super lækre og minimalistiske design, som giver uret en følelse af eksklusivitet, kombineret med en yderst attraktiv pris.

Urene så første gang dagens lys i 2011, og virksomheden er stiftet af en svensk mand med navnet Filip Tysander, og ikke Daniel Wellington, som man måske skulle fristes til at tro. Navnet Daniel Wellington stammer der i mod, fra manden som Filip lod sig inspirere til at starte urmærket fra.

Filip mødte på en rejse til England en mand med navnet Daniel Wellington, og de to faldt i snak. Manden bar et Rolex ur med en rem udført i nylon, hvilket bestemt ikke er hver dag, at man ser sådan en kombination. Filip Forelskede sig komplet i denne kombination, men i stedet for at købe et lignede, så valgte han at sætte alle sine æg i én kurv, og starte sig eget ure eventyr.

I dag sælges hans ure i mere end 1 mio. eksemplarer årligt, og han stadig selv 100 procent af virksomheden, ikke dårligt.

Svensk design

Mit Daniel Wellington ur er købt på hjemmesiden Designerure.dk, og modellen hedder Glasgow. Modellen er blandt de mindste ure som Daniel Wellington laver, og måler kun 26mm i diameter og har en tykkelse på blot 6mm.

Uret kasse er udført i rustfrit stål, så det kan tåle vind og vejr, urskiven er hvid og prydes af Swarovski sten.

Den medfølgende rem er af nylon, og er super fed til sommerperioderne. Jeg har dog valgt at tilkøbe en brun læderrem, som man selv let kan skifte, og bruger den remme i vinterhalvåret.

9,6 i Trustpilot score

Designerure.dk har et stort udvalg af Daniel Wellington til skarpe priser. De har desuden gratis levering, og man kan forvente at modtage sin vare inden for 1-2 arbejdsdage. De har desuden en Trustpilot score på 9,6. Besøg deres hjemmeside her: http://www.designerure.dk/shop/daniel-wellington-227s1.html