New Yorker stilen med Marc Jacobs

By:

Er man på udkig efter et nyt ur, og ønsker man ikke at betale titusindvis af kroner for eksempelvis et Rolex eller lignende, så er et ur fra Marc Jacobs et rigtig god bud. Manden bag, Marc Jacobs, er i dag 54 år gammel, og har i årtier præget modebranchen med hans genialiteter.

Han er født i 1963 ind i en jødisk familie, men mistede desværre i en tidlig alder sin far. Moren led af alvorlige psykiske problemer, og var derfor desværre ikke i stand til at tage vare på ham og hans søskende. Marc voksede derfor op hos sin bedstemor i New York, og begyndte i en tidlig alder at interesserer sig for kunst og mode. Han startede på High School of Art and Design, og efterfølgende kom han ind på den yders anerkendte Parsons School of Design, begge skoler i New York. Allerede i 1980’erne så verden for første gang en kollektion med navnet Marc Jacobs. Han er kendt for at skabe nye tendenser, og er ikke bange for at gå nye veje som den første. Der er mange andre mange modehuse, som har et vågent øje med, hvad den kreative New Yorker skaber af nye trends.

I 1992 præsenterede han for første gang en kollektion af ure. Som hans tøj, er urene til den moderne yngre kvinde, som tør klæde sig i spændende og anderledes designs.
Urene koster i dag fra ca. 1.000 danske kroner, og de dyreste modeller ender ved ca. 5.000 kroner. 

Jeg har selv købt mig et Marc Jacobs ur fra hjemmesiden Designerure.dk. Jeg fik anbefalet denne hjemmeside, og de har et stort udvalg af ure til både mænd og kvinder. Jeg sparede ca. 300 kroner på mit ur, og de har tilmed gratis levering på alle ure. Leveringen tager mellem 1-2 arbejdsdage, og alt var som det skulle være, da jeg modtog mit ur.

Posted in: Marc Jacobs