Mit nye yndlingsur

By:

Mit nye yndlingsur

Som i nok ved, så kan jeg simpelthen ikke stå for et fedt armbåndsur, som jeg ikke har i forvejen. Min urkollektion vokser med et par stykker om året, men så sælger jeg naturligvis også løbende ud. Alligevel så ligger jeg inde med en hel del forskellige ure, og det gør jeg, fordi ure kan noget, som de andre elementer i min stil ikke kan. For med lidt lir på håndleddet, så kan jeg sætte et sidste finish på ethvert stiludtryk – hvad end det er til et vigtigt møde, til jobbet generelt, til hverdagen eller til fest. Det er nemlig dét, et armbåndsur kan; uanset om man ønsker et sporty, klassisk og overlegent eller maskulint udtryk.

 

Senest har jeg fundet en ny, mulig tilgang til kollektionen, som egentligt udfylder et hul. Tidligere har jeg været ret hooked på ure, som er rolige og stabile, men jeg er efterhånden blevet gladere for de lidt større ure, som fylder godt, og som er maskuline. Jeg tror, at det har noget at gøre med, at jeg kører en del i bil for tiden – og til en lang køretur, der hører naturligvis et råt og maskulint ur.

 

Et solidt SEIKO-ur

Ligesom jeg plejer, så browser jeg ofte igennem designerure.dk, hvor jeg typisk finder mine kommende ure. Fra tid til anden ender jeg så med at købe et nyt, hvilket også sker på den side, i og med at de har et stort, bredt udvalg og gode priser. Ligeledes købte jeg da også mit nyeste ur her. Jeg var inde under deres SEIKO herreure, hvor jeg vidste, at jeg kunne finde pålidelige og holdbare ure, som udtrykker lidt af hvert. Jeg fandt da også, hvad jeg ledte efter, og mit nye køreur blev erhvervet. Valget faldt på et lidt stort, robust sølvur med sølvrem og masser af ekstra lir. Det skal jeg nok blive glad for.

Posted in: SEIKO Herreure