Mit næste ur

By:

Det næste, jeg skal forkæle mig selv med, er et nyt ur. Jeg ved ikke hvilket endnu, men det skal være klassisk, et godt mærke, og gerne med et moderne og rigtig godt urværk. Jeg vil også gerne holde prisen så langt nede, som det er muligt, for kvalitet koster helt naturligt.

At købe ure online

Jeg har altid været lidt tilbageholdende med at købe dyre varer på nettet, for hvad nu hvis det ikke er den ægte vare? Det er mange penge at bruge på noget, som viser sig at være en billig kopi. Jeg har nemlig snævret mit valg af nyt ur så meget ind, at jeg ved, det skal være et Seiko ur. Men i forretningerne derude, så kan de godt være lidt pebrede.

Designerure giver mig til gengæld muligheden for at købe det ur, jeg gerne vil have, med den sikkerhed, at det var den ægte vare. Til trods for deres lave priser. Men jeg må så til gengæld indrømme, at udvalget var så stort, at det var mere end bare svært at vælge et, der faldt i min smag.

Moderne og klassisk

Jeg endte dog med at vælge et, der havde en sort urskive. Det giver et ur et moderne præg efter min smag, og det er samtidig klassisk at se på. Lænken skulle være klassisk i leddelt stål. Jeg er nok mest til lænker og ikke remme, men det er nok en smagssag. Jeg synes bare, det står til alt og klæder et klassisk ur rigtig godt.

Men at det blev leveret allerede dagen efter, det kom alligevel bag på mig. Jeg havde godt set, de ville afsende rigtig hurtigt, men jeg havde ikke forestillet mig, at det ville gå så stærkt. Men det har bare gjort, jeg kunne tage det i brug hurtigere end forventet, og det klager jeg overhovedet ikke over.

Posted in: SEIKO ure