Minimalistiske og smarte ure til skarpe priser

By:

Hvis man er på udkig efter et nyt og smart ur i den mere fornuftige prisklasse, så kan man ganske enkelt ikke komme uden om urene fra Daniel Wellington. Her får du et super lækkert ur til priser, som starter fra under 1.000 danske kroner.

Designet er minimalistisk, moderne og eksklusivt, og alle urene er udført i rustfrit stål. Urene fås med et sølv- sort- eller rosenguldsfarvet finish i størrelserne 26, 34, 36 og 40mm, hvor alle herremodellerne i er 40mm. Alle urene har den samme tykkelse som hedder 6mm, hvilket giver urene et lækker slim design. Remmene er enten af læder eller nylon, og fås i en masse forskellige varianter, som man let selv kan skifte mellem. Remmen koster ca. 250 kroner.
Det var svenske Filip Tysander som i 2011 stiftede virksomheden Daniel Wellington, og på rekordtid har de formået at skabe en enorm efterspørgsel på disse ure. Allerede i 2014 blev der på verdensplan solgt mere end 1 mio. Daniel Wellington ure. Urene kan bruges til alt, takket være det flotte og minimalistiske design, og kvaliteten tillader også dette, på trods af de relativt billige priser.

Det var en brite med navnet Daniel Wellington som skulle vise sig, at blive Filips inspiration til at skabe disse ure. De mødte hinanden på en tur til England, hvor Daniel bar på et klassisk Rolex ur, men hvor han i stedet for, at have den traditionelle lænke, simpelthen havde skiftet den ud med en moderne og smart nylonrem. Denne kombination forelskede Filip sig i, og kort tid efter stiftede han virksomheden med navneinspiration fra Daniel.

Gratis levering på Designerure.dk

Jeg købte mit Daniel Wellington ur på Designerure.dk, hvor jeg fandt de bedste priser og det største udvalg. Hjemmesiden har gratis levering og jeg modtog min vare inden for 2 arbejdsdage. Den gode service, og de skarpe priser på Designure.dk har uden tvivl været med til, at de i dag har en Trustpilot score på 9,6 ud af 10 mulige. Besøg hjemmesiden her: http://www.designerure.dk/shop/daniel-wellington-dameure-228c1.html