Lækre Dameure fra Daniel Wellington

By:

Min søgning efter mit nye ur er slut!

Jeg har netop anskaffet mig et Sheffield dameur fra Daniel Wellington. Jeg valgte at købe det online da man her får et bedre overblik over det udvalg, der er indenfor designerure til en god pris. I min søgen faldt jeg over siden designerure.dk, der kan tilgås via dette link: http://www.designerure.dk/shop/frontpage.html

Jeg har i lang tid gerne ville have et Daniel Wellington ur, da jeg synes de er rigtig fine, og passer godt til alt slags tøj. Urene er simple, samtidig med at de afspejler et design, der er klassisk og elegant, og de kan derfor gå til alle anledninger. 

Uret er altså smukt og enkelt, og passer perfekt ind til min klassiske stil. Jeg har ledt i lang tid efter det rette ur til mig, og har tit været skuffet over det smalle udvalg, der har været de forskellige steder, men hos designerure var det en anden sag. Her var rigtig mange fine valgmuligheder, og alle inden for en rimelig pris. For mig er prisen ikke altid det vigtigste, så længe kvaliteten er god, men jeg må alligevel sige, at jeg blev overasket over den lave pris, jeg kunne få inde hos designerure. 

Levering og service i top

Udover det store udvalg og billige priser, så var leveringen og servicen også i top. Jeg var i tvivl om, hvor langt remmen til mit nye ur skulle være, og kontaktede derfor deres kundeservice for at få hjælp. De var søde til at forklare mig, hvilke mål jeg havde brug for. Herefter var det bare at bestille. Her blev jeg endnu engang positivet overrasket, da jeg først erfarede at leveringen var gratis, og allerede to dage efter jeg havde bestilt, var jeg klar til at vise mit nye ur frem. Jeg er altså glad, og vil til enhver tid anbefalde at handle hos designerure.dk, hvis man er ude efter et stilfuldt ur til en rimelig pris.