Hvilken stil skal dit nye ur have?

By:

Uret er et ”must have”, når det kommer til din stil. Har du ikke et allerede nu, er det med at få gjort dankortet kampklar hurtigst muligt. Uret er det, som fuldender din stil til perfektion. Jeg går selv meget op i ure, og specielt Michael Kors ure. Det passer nemlig til alle mine outfits, og det er underordnet, om jeg møder op til fest i en kjole, eller om jeg skal have mit hverdagstøj på. Jeg har selv to ure fra Michael Kors, og disse modeller kan du læse om her.

Simpelt ur med stålrem

”Michael Kors dameur MK3178” er mit yndlings, og det skyldes, at uret virker super elegant og feminint med den hvide urskive og den flotte stålrem. Desuden er stilen simpel, hvorfor det går godt til alt tøj. Jeg kan ikke lide, når det bliver for rodet, og derfor holder jeg mig til Michael Kors, og det minimalistiske udtryk, som findes ved flere af hans modeller. Dette ur er rigtig flot, men heldigvis er det ikke specielt dyrt, og mon ikke du kan være med.

Et eksklusivt look til en god pris

”Michael Kors dameur MK2249” er den anden model, som er en del af min garderobe. Dette ur ser utrolig eksklusivt ud, men det koster faktisk ikke det hvide ud af øjnene. Remmen er af brunt læder, kanten på urskiven er guldfarvet, mens selve urskiven er hvid med guld-visere. Som du kan læse, har det altså et yderst eksklusivt udseende, og det passer dermed mere end perfekt til de formelle arrangementer.

Måske lyder disse to ure som noget for dig, men det kan også være, at du vil have et større udvalg. Er det tilfældet, skal du tage en tur forbi designerure.dk, hvor de har rigtig mange Michael Kors ure, som du kan vælge imellem.

Posted in: Michael Kors