Her køber jeg mine ure

By:

Klassiske ure er altid moderne, men jeg har den holdning til dem, at de er lidt for kedelige. Har du et, så har du ikke brug for flere nogensinde, og for en som mig, der godt kan lide at have mange ure, så er det ikke den slags, jeg går efter.

 

Det skal være frisk og moderne

 

Der er et sted, jeg altid holder mig opdateret på ure, og det er hos http://www.designerure.dk/shop/frontpage.html. De har et kæmpe udvalg af lækre ure fra alverdens designere, og de presser priserne helt i bund. På den måde kan jeg tillade mig lige et ur mere, end jeg ellers ville købe. Da jeg passer rigtig godt på mine ure, og da de her kommer i original æske samt med kvittering, så kan jeg også skifte ud i min samling, hvis der er nogle, jeg bliver trætte af. Det sker dog sjældent, for selvom jeg foretrækker designere som Michael Kors, der bedst kan beskrives som moderne, så er det helt fantastiske ure, hvor alle detaljer er gennemtænkte og utroligt flotte. Min samling tillader allerede, at jeg skifter ur efter alt fra humør, påklædning, anledning og endda også årstid.

 

Vælg noget modigt

 

Vælg nu en urlænke, der har en blå stribe, eller vælg en grøn urskive. Du vil ikke fortryde det, for det giver det ekstra spræl i hverdagen. Jeg mener, du sagtens kan bære det til det mest professionelle sæt tøj til møder på arbejde, til fester og i fritiden, hvor dit ur vil blive bemærket. Michael Kors laver nemlig rigtig flotte ure, der tiltrækker al den rigtige opmærksomhed fra dine omgivelser, og jeg må indrømme, at jeg som en stor fan af disse ure også bemærker alle andre, der har dem på. Er der en, der har et rigtig flot Michael Kors-ur, som jeg ikke har, så er det første, jeg gør, når jeg kommer hjem, at gå ind på designerure.dk for at finde det til mig selv.

Posted in: Michael Kors