Gennemført svensk design

By:

Urene fra Daniel Wellington er siden lanceringen i 2011 blevet utrolig populære hos både mænd og kvinder, og det er bestemt ikke uden grund. Urene har et super lækkert og minimalistisk design, som kan bruges i mange sammenhæng. Filip Tysander som er grundlæggeren af Daniel Wellington blev inspireret til urene, efter at have mødt en britisk gentleman som bar et Rolex ur. Til forskel for så mange andre Rolex ure, havde manden skiftet den klassiske lænke ud med en nylon rem. Denne kombination af det klassiske design med et moderne touch, forelskede Filip sig komplet i, og da han kom hjem til Sverige, gik han i gang med stiftelsen af sit helt eget urbrand, som han valgte af opkalde efter den engelske herre han havde mødt.

I dag ejer han stadig 100 procent af virksomheden, og alene i 2014 solgte virksomheden mere end 1 mio. ure.

Urene fås til både mænd og kvinder, og alle modellerne er i et yderst smukt design, som passer til de fleste outfits.

Smarte ure

Jeg købte mit Daniel Wellington ur på Designerure.dk som har et kæmpe udvalg af blandt andet Daniel Wellington herreure. Modellen jeg har anskaffet mig hedder Durham, og måler 40mm i diameter, har en urkasse udført i rustfrit stål med et rosenguldsfarvet finish, samt en hvid skive. Remmen som fulgte med modellen er af læder, men det smarte ved netop disse ure er, at man super let, selv kan udskifte remmene til andre Daniel Wellington remme.

På denne måde, kan du dermed have følelsen af, at have mere end ét ur i et.

Genial hjemmeside

Mit ur er som sagt købt på designerure.dk, som jeg fik anbefalet af en kammerat. Det var også her at jeg oplevede det største udvalg af urene og til den bedste pris. Desuden har hjemmesiden en Trustpilot score på 9,6 ud af 10, så jeg var helt tryg ved at handle netop der.