Forkæl dit håndled med nyhed fra Daniel Wellington

By:

Forkæl dit håndled med nyhed fra Daniel Wellington

Er du på udkig efter et smart og klassisk armbåndsur som kan bruges både til hverdag og til fest? Du har helt sikkert hørt og urmærket Daniel Wellington. Dette ur mærke har i de seneste år taget hele verden med storm, og dette er ikke helt uden grund. Daniel Wellington er nemlig blandt de første til at udarbejdet er stilrent og klassisk ur, som endda er til at betale sig fra. Daniel Wellington har netop udgivet en nyhed kaldt Dapper Bristol. Foruden udseendemæssige ændringer, er denne model en smart og forbedret version af den klassiske model. I dette blogindlæg kan du læse mere om det nyeste ur fra Daniel Wellington.  Derudover kan du læse mere om de fordele du får, hvis du køber dit nye Daniel Wellington ur hos Designerure.

 

Daniel Wellington Dapper Bristol

Med helt nye niveauer for detaljer har Daniel Wellington udarbejdet det helt nye ur kaldt Dapper Bristol. Modsat de tidligere ure, har urene i denne kollektion mørkeblå visere, romertal og dato. Den smarte dato-funktion vil altid holde dig opdateret på en klassisk og elegant måde. Det flotte år fås med et stort udvalg af læderremme, der passer til ur kasserne som fås i sølv eller rødguld. De lækre læderremme kan desuden udskiftes, så du kan ændre dit urs look når som helst.

 

Køb dit klassiske og elegante Dapper Bristol

På udkig efter et flot og elegant ur? Det nyeste ur fra Daniel Wellington, har hele pakken. På dette ur, kan du ikke blot fremstå smart og aflæse klokken – du har nemlig også altid datoen, lige ved håndleddet. Du kan købe dit nye og smarte Daniel Wellington ur hos Designerure.dk. Her får du altid et stort udvalg af flotte ure fra kendte mærker. Foruden det store udvalg, får du altid gratis og hurtig levering på dine varer.