Find smarte og stilfulde ure fra DKNY online

By:

Min søster og jeg er meget tætte, og vi deler alt. Køber jeg tøj eller tasker, så køber jeg også til hende og omvendt, for der er ikke noget bedre end at glæde hinanden. Vi bor også tæt på hinanden, for jeg kunne ikke forestille mig, at vi ikke kunne se hinanden flere gange om ugen.

Vi låner også

Det sker også, at vi låner hinandens ting, og kan jeg ikke lige finde en jakke eller et par støvler, så har hun dem nok liggende. Jeg har i hvert fald en masse liggende af hendes i mit skab. Nu er jeg blevet forelsket i et DKNY ur, og selvom jeg meget gerne vil dele alt med min søster, så er der enkelte ting, jeg er nødt til at have for mig selv. Det her er et af dem, så jeg er nødt til at finde på noget, så jeg kan have det i fred. Den eneste løsning er at købe to. Vi har samme stil, så hun kan få det ene og jeg det andet, og så er der rig mulighed for at bytte ure, så jeg hele tiden har et, jeg kan bruge. Jeg skulle derfor finde et til, inden jeg købte til mig selv. 

Jeg fandt to 

Jeg kom ind på hjemmesiden designerure.dk, og med deres priser var det lige pludseligt ikke noget problem at købe to ure i stedet for et. For det første er DKNY urene rigtig flotte, men priserne gjorde det bestemt muligt at købe to på en gang. Der var også gratis forsendelse, så dejligt synes jeg. Jeg valgte derfor et i guld og et i sølv, for det vil gøre det at bytte meget sjovere for os begge to. Jeg starter med det i guld, som allerede to dage efter bestilling sad om mit håndled. Min søster blev helt vild, da hun så det, men jeg kunne heldigvis hive det i sølv op af min taske og give hende det med det samme, så det i guld blev, hvor det skulle. Vi bytter efter humør, og næste gang er det hendes tur til at købe et DKNY ur hos designerure.dk.

Posted in: DKNY