Et ur med underspillet luksus

By:

Er du på jagt efter et elegant ud med underspillet luksus? Det er jeg nemlig, og jeg tror endelig, jeg har fundet det helt rigtige: Marc Jacobs MBM3078.

Genrelt er Marc Jacobs ure ret elegante, men det kan hurtigt bliver for meget med store urskiver i guld, glitrende sten og brede remme, og denne gang skulle mit ur netop være underspillet. Det skal bruges til hverdag, når jeg skal pifte mit outfit lidt op, så det må gerne have lidt lækkerhed over sig. Det synes jeg netop at dette ur har: den tynde rem, det gyldne look og den smalle hvide urskive. Hvad synes du?

Jeg har fundet uret på designerure.dk, hvor jeg faktisk har købt de sidste tre ure, jeg har investeret i (ja, jeg har måske flere ure end de fleste, men jeg elsker altså ure), og det koster kun 1.495,00 DKK. Godt givet ud for et ur, der kan bruges til både hverdag og fest, hvis du spørger mig.

Hvis du ikke er til helt så meget guld, som jeg er, så falder Marc Jacobs uret nok ikke i din smag. Men så skulle du i stedet kigge på Michael Kors MK2275 eller TRIWA Ash Aska Champagne Mesh, der også har den der snert af luksus, men på klassisk vis (også på designerure.dk).

Som nævnt har jeg efterhånden ret mange ure, og flere af dem er købt på designerure.dk’s webshop, og jeg vil faktisk gerne slå et slag for deres forretning. Jeg oplever nemlig, at de generelt set har de bedste priser på markedet, og med en hang til ure, er det godt med en shop, der har skarpe priser. Desuden leverer de altid hurtigt, og kun en enkelt gang har jeg returneret et ur (fordi det simpelthen ikke passede til mig alligevel), og der gik kun to dage, så stod pengene på min konto igen.

Posted in: Marc Jacobs