Et ur, der giver dig personlig stil

By:

Mange siger, at man skal have stil og klasse, og at alt, du gør og bærer, er med til at vise, hvem du er. Hvorvidt jeg er enig, ved jeg ikke, men jeg er med på, at du med ure, smykker og dit tøj sagtens kan vise, hvor du er i livet, og hvor du vil hen. Det har bevæget sig fra at være et redskab til at vise tiden til i dag at være et smykke med forskellige features, alt efter hvad du vælger.

Flot designet ur

Jeg har altid vidst, at der var nogle firmaer, som var mere kendte for deres ure end andre, men at der er så mange designere, som du kan se på designerure.dk, kom bag på mig. Jeg må dog indrømme, at jeg er en, som godt kan lide at følge moden, og det tiltaler mig, da jeg i dag kan bruge alt inklusiv mit ur som et modestatement. Jeg ville gerne have uret hurtigt, og det måtte gerne være til en god pris oveni, da jeg altid har været sparsommelig. Nu skulle jeg så finde et sted, hvor jeg kunne få alt det og lidt til.

Nu skal det være

Jeg har kigget meget rundt, og jeg har da været i mange forretninger, for det var på tide, jeg fik mig et godt og stilfuldt ur, noget som afspejlede, hvem jeg var, og hvad jeg ville blive i fremtiden.

Jeg vidste, jeg skulle have et ur, som var designet flot, og som ville vise, hvem jeg var. Valget var faldet på Marc Jacobs, og det skulle være meget feminint og elegant, næsten som et smykke.

designerure.dk fandt jeg lige det, som jeg ville have. Faktisk fandt jeg flere forskellige, men valget faldt på et enkelt ur med en lys læderrem og en tilsvarende enkel urskive. Uret kom hurtigt, og jeg fik det til langt mindre, end jeg havde forventet. En perfekt handelsoplevelse.

Posted in: Marc Jacobs