DKNY – et overset urmærke

By:

I en moderne smartphone-tid er armbåndsuret måske ikke det mest opfindsomme element. På trods af det er jeg alligevel vild med ure, og armbåndsuret er et af de absolut hotteste accessories på den røde løber i øjeblikket. Med en forkærlighed for alt hvad der glitrer og er feminint, har jeg forelsket mig i DKNY ure – et mærke der er ret overset.

Feminint og maskulint på samme tid

Det, jeg synes, er særligt ved urene fra DKNY er, at de formår at være feminine og maskuline på samme tid. Remmene er oftest hvide eller sølv, de er smalle og elegante og så komplimenteres de af en grov urskive, der er pyntet med de fineste detaljer.

Der er ikke mange ure i dag, der fås med hvid rem, men jeg synes, der er noget smukt over de hvide remme fra DKNY. Både dem i læder og dem i stållænker. Ekstra smukt bliver det i kombination med det smukke rosaguld som i modellen DKNY NY8500 eller når det hele er hvidt som i DKNY NY4912.

Jeg har nogle stykker…

Jeg kan ligeså godt afsløre, at jeg efterhånden har en hel del ure. Det næste jeg ønsker mig, er det helt hvide fra DKNY, og det var lidt af en tilfældighed, at jeg faldt over det. Det skete nemlig under et af mine andre urkøb (jeg har som sagt mange ure) på designerure.dk; jeg skulle ha’ et af de populære Daniel Wellington ure til min kæreste, og bare for hyggens skyld, skulle jeg se, om der også var et lækkert ur til mig.

Det var der minsandten. Og mon ikke der også er et til dig? Hvis du godt kan lide det feminine og lyse udtryk, kan jeg i hvert fald klart anbefale, at du tager et kig på DKNY. Efter min mening laver de nogle af markedets absolut smukkeste ure.

 

Posted in: DKNY