Det moderne valg af armbåndsur

By:

For ganske få år siden skete der nogle ændringer på det danske marked for armbåndsure. I kategorien for stilfulde ure til billige penge opstod et mærke, vi alle er kommet til at elske – og det hedder Daniel Wellington. Dette mærke tog med få konkurrenter markedet med storm, og kort tid efter havde alle et moderne både herrer og damer et armbåndsur fra Daniel Wellington. Det betød, at det simple, men smarte armbåndsur, var tilbage på mode, og derefter er det kun blevet mere populært at købe det svenske urmærke.

Hvorfor er Daniel Wellington så populært?

Der er generelt mange grunde til populariteten bag Daniel Wellington, og faktisk er der ikke mange ulemper, da urets kvalitet er blandt det bedste, der er at få på markedet.

For det første er prisen for det simple ur helt fænomenal. For omkring 1.500 kr. får man et ur, der kan konkurrere med de allertungeste drenge i klassen. Det er selvfølgelig altid en fordel, at uret er relativt billigt, men dertil er det faktisk ikke så billigt, at det ikke stadigvæk er i den kategori, hvor uret stadigvæk har prestige for at være et high-class armbåndsur. Og det er måske netop det, der gør netop Daniel Wellington så populært et mærke.

Foruden den favorable prisfastsættelse er designet selvfølgelig også noget, der gør, at netop dette ur er så eftertragtet i faktisk hele Europa. For i dag er det nemlig ikke længere et krav, at armbåndsuret har flere forskellige funktioner, idet det i højere grad er blevet en pyntegenstand, end det er et værktøj, der skal være ekstremt funktionelt. Med en simpel urskive, en tynd ramme og en klassisk rem er det ikke til at tage fejl af, at uret bærer præg af både moderne ur-design og det klassiske armbåndsur. Køb Daniel Wellington ur her. Det vil du bestemt ikke fortryde.