Design og flade næser

By:

Jeg har tit stået med næsen trykket flad mod ruden og ønsket, jeg havde penge til alle de lækre designerure, som urmageren havde i vinduet, men det var dog aldrig der, mine penge kunne bruges, for der var langt fra de 25 kroner, jeg fik i timen hos købmand Munch, til ure til tusinder af kroner. Pengene blev brugt sparsommeligt, og meget af det blev sparet op, for der var store ting i vente.

 

Kun et par klik med musen

 

Jeg har nu aldrig sluppet fascinationen af designerurene, det har altid været det, som jeg drømte om, men jeg er opdraget med at være sparsommelig, og det er jeg stadig. For et par uger siden fik jeg dog en forfremmelse, og nu kunne jeg endelig gøre det til virkelighed, jeg kunne finde et designerur.

Jeg vidste, hvilken model jeg ville have, og nu gik den vilde jagt både online og i forretningerne, jeg kom forbi.

Jeg kiggede højt og lavt, men det var umuligt at finde en bedre pris og bedre vilkår end hos designerure.dk. På alle parametre ramte de det, som jeg ville have.

 

Sortiment, pris og service

 

Straks jeg så det, vidste jeg, at det DKNY-ur med den hvide læderrem var det, som skulle hjem til mig, uret var det, som jeg altid havde ønsket mig og til en pris, som slet ikke var så høj, som jeg troede, faktisk kunne jeg have købt det for mange år siden. Jeg havde nogle spørgsmål til certificering og garantiperiode, der blev besvaret med det samme af en kompetent kundemedarbejder, og inden jeg fik set mig om, var uret på vej til mig, uden jeg måtte betale for levering. Hvid er en farve, der passer godt til min stil i øvrigt, og når man som jeg arbejder på kontor, så er en lys farve ikke et problem. Det er desuden så smukt i virkeligheden som på billedet.

Posted in: DKNY