Daniel Wellington – simpelt og stilrent design

By:

Det karakteristiske ꓷW i urskiven fortæller en historie om et enkelt, let og klassisk design. Det, der kendetegner alle Daniel Wellington ure, er, at de alle har dette lette og rene design, der gør uret til en født klassiker. Jeg har for længst overgivet mig – jeg er fan.

Jeg gik med en sølvfarvet urkasse

Det, jeg syntes var svært, da jeg skulle vælge et Daniel Wellington ur, var, om urkassen skulle være guld- eller sølvfarvet, og hvilken farve urskiven skulle have. Valget faldt på en sølvfarvet urkasse. Fordi det er den af de to farver, der bedst klæder lige mig. Jeg valgte, blandt Designerures store udvalg, også en lys urskive. For mig er det mere klassisk end den mørke, og den passer bedre til min personlige stil. Endeligt valgte jeg en model med romertal. Jeg synes de ser godt ud på den lyse urskive, og det giver uret lidt mere klasse. Så var der bare tilbage at vælge model og rem. Jeg var inde og kigge på dem alle sammen, indtil valget faldt på en brun, glat rem. Men valget kunne have været mange andre, for Designerure.dk tilbyder et stort udvalg af Daniel Wellington ure til både mænd og kvinder.

Et praktisk ur med flere muligheder

At det blev den brune rem, var et tilfælde. Det var den farve og det design, jeg lige havde lyst til den dag, så derfor blev det lige den. Desuden giver også et afdæmpet udseende, som jeg synes understreger både det klassiske og det elegante i dette ur. Fordelen ved alle ure fra Daniel Wellington er nemlig, at urremmen kan udskiftes. Så når du vælger et af disse smukke, klassiske herreure, så behøver du egentlig ikke tænke så meget over remmen, for den kan du udskifte efter humør. Jeg har derfor anskaffet en i sort med slangeskindsmønster og en NATO-rem i nylon med en grøn stribe i midten. Alt efter mit humør, så har jeg et nyt ur på. Selve uret er så klassisk, at det passer perfekt til alle remmene, og jeg behøver derfor kun et ur, som på ingen tid bliver til mange.