Bliv klar til en storbyferie med stil

By:

Vi nærmer os sommermånederne, hvilket betyder, at du nok snart sidder på et fly væk fra Danmark. Er dette tilfældet, og har du kursen sat mod en af de populære storbyer rundt om i Europa, er det vigtigt, at din stil sidder lige i skabet. Der er nogle ting, som bare skal være i orden, og det gælder blandt andet dit ur, dine solbriller og bare tøjet generelt – læs med her og bliv inspireret.

DKNY – et vaskeægte hit

Når du skal have fundet det rigtige ur til dit håndled, er der et urmærker, som overskinner de andre. Navnet er DKNY, og det er et vaskeægte New Yorker brand, som nok skal passe perfekt til din sommerstil. Hos http://www.designerure.dk/shop/frontpage.html har de et stort udvalg af netop dette mærke, og mon ikke du nok skal finde lige det ur, der passer til din stil. Endvidere kan det siges om denne side, at det hele er at finde til en god pris, hvorfor du nok skal kunne købe et smart ur, uanset dit budget.

Dine solbriller beskytter ikke kun mod solen

Solbriller har naturligvis en praktisk funktion, men det er langt fra det vigtigste – nej, de skal bare se godt ud. Derfor er det en god ide, hvis du svinger forbi en af de danske brillebutikker, inden du smutter afsted til udlandet. Prisen er måske lidt højere, men det samme er kvaliteten, og eftersom dine briller vil blive brugt så meget i ferien, er det ikke noget, du skal gå på kompromis med.

Har du først styr på disse to ting, er du dækket rigtig godt ind. Naturligvis skal du også have noget tøj, men her vil du komme langt med en sommerkjole eller en flot skjorte. Sommeren er altså lige om hjørnet så få shoppet ind, så du er klar til storbyferien.

Posted in: DKNY