Alt går så stærkt i dag

By:

Jeg er mere end bekendt med, at det i dag går stærkt alle steder,. Verden er konstant i forandring, og moden skifter hurtigere, end jeg kan nå at følge med. Derfor har jeg givet lidt op og er begyndt at vælge de mere klassiske elementer i tøj, ure, møbler og alt andet – så slipper jeg for at skulle købe nyt og bruge tid på at følge med i, hvad som nu er moderne.

Klassisk stil i nye klæder

Jeg var egentlig i tvivl om, hvad jeg skulle vælge, da mit gamle ur gav op, for jeg havde som bekendt ikke fulgt med i, hvad som var moderne, og jeg vidste, jeg ikke kunne undvære et ur.

Jeg kiggede lidt rundt, men hverken priser eller design på urene var noget, som faldt i min smag.

Jeg valgte at kigge ind hos Designerure.dk, og jeg må da indrømme, at jeg blev noget overrasket. En side med det navn, som havde ure fra de hotteste designere og til priser langt under det, jeg havde set andre steder.

Den enkle, raffinerede stil

Jeg vidste med det samme, at jeg ikke ville have et ur, som skreg til himlen med stærke farver og underligt design. Uret skulle være enkelt og stilfuldt. I samme øjeblik jeg så Daniel Wellington var jeg solgt. Hans ure var så enkle, og alligevel så var man ikke i tvivl om designet og den elegance, som designeren ønskede, der skulle være. Urene er minimalistiske og passer perfekt til mig og min stil. De er enkle og uden spræl, men jeg ved, det er med på moden, for klassisk elegance og stil går aldrig helt af mode, lidt lige som et flot jakkesæt. Helt af mode går det jo aldrig, og det skal også være sådan, uanset om du skriver 2017 eller 1888.

Se mere på http://www.designerure.dk/shop/daniel-wellington-dameure-228c1.html